Skræddersyet jakkesæt er billigere end jeg troede

Flere og flere af mine venner har i den senere tid indkøbt et skræddersyet jakkesæt. Og nu tænker jeg på at følge trop. Det er jo ikke meget sjov ved at ens venner laver rat-pack, og så kan man ellers står der i en udvasket t-shirt og se måbende til.

Jeg har googlet lidt rundt, og kan se at jeg skal af med minimum 3-4000kr for at få et ordentligt skræddersyet jakkesæt. Det virker umiddelbart som mange penge men det er jo ikke noget man køber særlig tit.

Jeg kan se på prisene at et skræddersyet jakkesæt lavet i bomuld, er nogle er de billigere, så det falder mit valg nok på. Og hvad skulle der dog være galt med bomuld. Sålænge det ikke er polyester er jeg glad.

Så kan jeg altid købe et eksklusivt skræddersyet jakkesæt lavet i kashmir, hvis jeg skulle gå hen og bliver glad for mit bomuld jakkesæt. Dog skal der nok lige spares lidt sammen først da det ikke ligefrem er bomuld priser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *