Køb kopi møbler og få Ægget eller andre møbler hjem i stuen

Ægget er en utrolig flot og klassisk stol! Det har altid været et stort ønske, at jeg en dag ville have den stol stående i min stue. Dog er jeg ikke meget for prisen på stolen, da der også gerne må være plads til andre ting i budgettet end blot en stol. Løsningen har derfor været, at jeg kigget på forskellig kopi møbler, og nu har jeg købet en kopi af den.
Selvom der er mange, der mener, at Ægget ikke har den rette form, når det er kopi møbler, så er jeg nu yderst tilfreds. Jeg var meget opmærksom på, hvor jeg bestilte stolen fra, da der findes mange forskellige virksomheder, der sælge kopi møbler. Efter meget undersøgelse på nettet kom jeg frem til, at Ægget skulle købes hos en dansk virksomhed i England, da de havde flere gode anmeldelser på nettet. Her læste jeg om flere andre danskere, som have købt både møbler og lamper hos dem.

Leveringstiden var heller ikke lang, hvilket ellers ofte er problemet, når man bestiller fra udlandet. Ægget blev leveret lige til døren, og da jeg fik den ind i stuen, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at købe kopi møbler. I fremtiden kunne jeg sagtens finde på at købe andre kopi møbler, da der findes mange andre flotte replikaer end Ægget. Bl.a. har jeg kigget på et rigtig smart sofabord, som ville passe perfekt ind i min stue, men først skal jeg have nye lamper til spisebordet.

Måske jeg i fremtiden også skal have en flot standerlampe, der kan stå i hjørnet sammen med Ægget, så der kan komme noget godt lys. Om det alt samme bliver kopi møbler, ved jeg ikke, men det er ikke sidste gang, at jeg har købt replika udgaver.

2 tanker om “Køb kopi møbler og få Ægget eller andre møbler hjem i stuen

  1. Hvorfor betale mere end højest nødvendigt, når man nu kan få så flotte kopi møbler. Selvom jeg har haft mange diskussioner med et par venner omkring netop dette emne, så er jeg stadig stor tilhænger af kopi møbler.
    Så tillykke med din nye stol – håber du bliver lige så glad for den, som jeg har været for mine kopi møbler!

  2. Min kæreste har en Ægget stol stående i sin stue, og jeg har i lang tid været meget misundelig! For noget tid siden blev jeg dog klar over, ligesom dig, at kopi møbler ikke er en dårlig ting, så nu spekulerer jeg i, hvor jeg kunne få plads til Ægget i min lejlighed.

Skriv et svar