Nu køber jeg en akkumuleringsbeholder

Jeg har lige haft en meget lang samtale med min nabo som virkelig ihærdigt, som en sælger, har prøvet at overtale mig til at investerer nogle penge i en akkumuleringsbeholder. I starten kunne jeg slet ikke tage ham seriøst. Da han begyndte at remse alle fordelene op, fik han min fulde opmærksomhed.

Det der fik ham til at tage fat i mig, var at han vidste at de tidligere ejer af huset, som flyttede ud for omkring 3 måneder siden, havde oplyst at de ikke havde en akkumuleringsbeholder tilsluttet til deres brændekedel. Det frigav en masse giftige røggasser som naboen gerne vil have sat en stopper for. Men de gamle ejere lyttede ikke til deres nabo, formentlig fordi de alligevel skulle sælge huset.

Jeg har nu besluttet mig for at købe en akkumuleringsbeholder. Jeg vil ikke kunne leve med tanken om at min brændekedel forurener luften. Det kan jeg hverken byde børnene som bor i området eller miljøet! Desuden giver akkumuleringsbeholderen god udnyttelse af brændslets energiindhold. Det er jo et kæmpe plus for mig og min familie.

Jeg har siddet og undersøgt hvem de forskellige forhandlere er, og samtidig fået meget mere info end min nabo gav mig.

Skriv et svar