Army bælter og T-shirts for alle pengene – Udmærket fødselsdag

I kender det sikker, når nogen spørger hvad man ønsker sig i fødselsdaggave, julegave eller lignende, kan det tit og ofte være svært at komme med svar. Det er jo ikke fordi at man ikke ønsker sig noget, jeg kunne da godt tænke mig en Harley Davidson, men det ved jeg jo godt at jeg ikke får. Og så er det jo at man ender med at ønske sig et eller andet, som man måske ikke engang har brug for. I år stod den så på army bælter og T-shirts. Jeg har nemlig haft lidt militær mani på det eneste, så det lyder jo ikke helt ved siden af.

Og jeg skal ellers love for at jeg fik både i pose og sæk, af gammel som nyt, og ikke bare army T-shirts og army bælter, men også jakker, støvler, bukser og meget andet. Det var naturligvis et aftalt stunt, fra familiens side, men jeg er faktisk ganske glad for langt det meste. Generelt er det meget høj kvalitet, og så er det meget mere forskelligt end jeg havde regnet med.

Så jeg fik mine army T-shirts og army bælter, men jeg fik også rigtig meget andet godt. Gad vide hvad Freud ville sige om min hang til militærtøj.

Skriv et svar