Back on Track mindsker smerterne ved sportsudøvelse

Jeg gik i lang tid og døjede med ømme led, især efter træning. Til sidst endte det med, at jeg næsten ikke kunne holde ud at bevæge mig i visse led, så det er klart, at jeg blev rigtig glad for at få anbefalet det mærke, der hedder Back on Track. De laver led- og muskelbandager, som støtter og varmer via infrarød stråling, og gør at blodcirkulationen øges, og det er godt for lindring af smerter i muskler og led.

Det specielle ved Back on Track er måden, stoffet til deres produkter er produceret på. Ved hjælp af moderne tekstilteknologi bliver keramiske partikler smeltet ind i hver af trådene i stoffet, som ved kropsvarme forårsager langbølge infrarød stråling, som gør at området bliver holdt varmt, men samtidig kan ånde igennem stoffet.

Som skadeforebyggende materiale, er Back on Track ideelt. Ved at holde muskler og led varme under træning, mindskes risiciene ved sports- og muskelskader markant, men virker også som en helbredende faktor, når skaden allerede er sket, hvor BOTs produkter gør, at smerterne formindskes ved udøvelse af sport og træning.

Jeg kan tydeligt mærke en forskel fra før til nu, når jeg træner. Jeg har stadig lidt ondt, men som sagt er det blevet væsentligt bedre, efter jeg er begyndt at bruge Back on Track.

Der er slet ingen tvivl om, at jeg er ked af, at jeg ikke begyndte at bruge Back on Track lang tid før, da jeg er overbevist om, at jeg ville have kommet mig over min skade meget hurtigere.

 

Skriv et svar