Min lillebror er nødt til at finde sig en billig fagforening

Jeg er ved at overbevise min lillebror om at han skal finde en billig fagforening, men jeg har meget svært ved at få ham til at høre efter. Han bliver færdig med gymnasiet om et halvt år, og vil med stor sandsynlighed tage et år, hvor han arbejder.

Derfor har jeg sagt til ham, at det er en rigtig god idé, hvis han går ud og finder sig en god, men billig fagforening, da han endnu ikke har en uddannelse og er helt ny på arbejdsmarkedet, og han derfor er meget nemmere at snyde for kyniske arbejdsgivere.

Han mener dog, at han ikke støder på sådan noget, men jeg tror ikke, folk er så lette at gennemskue. Vores forældre vil også gerne have, at han melder sig ind i en for en sikkerheds skyld.

Jeg mener selvfølgelig ikke, at man skal tro det værste om folk, men hvis han melder sig ind i en billig fagforening kan de også hjælpe ham med en masse andre ting end bare at sikre ham minimum mindstelønnen. Hvis han melder sig ind allerede nu, kan det jo for eksempel også være en fordel, når han bliver færdig med sin uddannelse engang med hensyn til dagpenge og sådan noget.

Skriv et svar