Jeg har fundet billige halskæder

Jeg har lige fundet den bedste lille butik i min by, der sælger smykker rigtig billigt. Det er en helt ny butik, der lige har åbnet, og de sælger alt mellem himmel og jord, som piger kunne ønske sig. Altså lige fra hårspænder til smykker, alt sammen til rigtig billige priser.

Jeg har allerede planlagt, at jeg skal ind i denne nyåbnede butik og købe en masse billige halskæder og ringe, så jeg kan få fornyet min samling af smykker, så snart, jeg får tid.

Det er dejligt, jeg endelig har fundet en forretning, der sælger billige smykker. Jeg går ikke så meget op i kvaliteten af smykkerne, da jeg hellere vil skifte mine smykker ud tit, end at have få af de dyre, der holder evigt.. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet denne butik, hvor jeg kan købe billige halskæder, ringe og meget andet.

Min bedste veninde og jeg har aftalt, at vi skal ind i butikken og finde en venindehalskæde blandt de billige halskæder i butikken. Der er selvfølgelig mange af samme slags, men også rigtig mange forskellige.

Skriv et svar