Billige rengøringsmidler sætter gang i konkurrencen

2011 bliver sandsynligvis et år hvor der bliver vendt op og ned på forholdet mellem grossister og indkøbere i rengøringsbranchen. Der er kommet en række leverandører, som i forhold til de eksisterende tilbud på markedet, tilbyder meget billige rengøringsmidler.

Det bliver meget interessant at se hvad dette kommer til at betyde for priserne i branchen. Vi har længe efterlyst at der kommer en leverandør banen som både kan og tør tilbyde billige rengøringsmidler, til priser som de andre ikke kan konkurrere på medmindre de giver deres værdikæde et kritisk eftersyn.

I samme ombæring burde de måske også se på den avance som de før på billige rengøringsmidler. De bør egentlig være nervøse, når man tænker på, at det konkurrenterne gør er målrettet at gå uden om dem. Måske har de bare hvilet på laurbærrene alt for længe og måske er de slet ikke rustet til den forandring som de står over for.

Jeg ser i hvert fald frem til 2011. Jeg har et mellemstort rengøringsfirma med omkring 30 ansatte, så der bliver købt en del ind i løbet af et år. Hvis det går videre fremad, så skal der også ansættes i løbet af det nye år og så bliver behovet for billige rengøringsmidler jo bare endnu større. Jeg byder i hvert fald de nye leverandører velkommen på markedet og ser frem til at handle ind.

Skriv et svar