Bingo er meget sjovere online

Jeg har altid været fuld af fordomme overfor Bingo. At det kun var for pensionister, og andre folk der kedede sig bravt. Jeg var nemlig engang til Bingo med min mormor, og det var godt nok alt andet end spændende.

Jeg prøvede dog at spille Bingo online for et par dage siden, og det er godt nok noget helt andet. Væk er det til tider lidt deprimerende syn af pensionister, og præmierne er heller ikke et års forbrug af kaffe og andre ting jeg egentlig ikke har særlig meget lyst til at vinde.

Selvom jeg desværre ikke var heldig nok til at vinde noget som helst, havde jeg stadigvæk en rigtig god online oplevelse, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at spille Bingo på den måde.

Det var godt at den hjemmeside jeg benyttede lokkede med at man startede med 100 kroner at spille for. Hvis de ikke havde gjort det havde jeg helt sikkert ikke givet det en chance, og stadigvæk tænkt at Bingo aldrig ville være noget for mig.

Skriv et svar