Blikkenslager døgnvagt – når vandet springer i kælderen

Når uheldet er ude, og kælderen ligner en scene fra Titanic, vil de fleste jo nok godt have løst problemet hurtigst muligt. Men, hvad gør man, hvis uheldet er ude, uden for normal arbejdstid? Man ringer da bare efter en blikkenslager, altså, en blikkenslager døgnvagt.

Naturligvis betaler man lidt ekstra, for arbejde i de sene timer, men når man tænker på hvad man sparer af penge, i forhold potentielle vanskader og lignende, synes jeg, at det er det værd. En blikkenslager døgnvagt, er altid klar til udrykning, forudsat, naturligvis, at der ikke er for mange om buddet, i hvilket tilfælde det vil tage lidt længere tid.

Jeg har, mere end en gang, haft brug for en blikkenslager døgnvagt, og jeg har, mere end en gang, været overordentlig tilfreds. Jeg husker især da i sommer, da det det pludselig begyndte at drive med vand. ned ad en væg, og det var i 30 graders varme. Vi troede jo nærmest at der var tale om et overnaturligt fænomen, men heldigvis var the blot en vandrør. Ja, vi var naturligvis nød til at male efterfølgende, men på grund af den hurtige udrykning, slap vi, mere eller mindre, med skrækken.

Skriv et svar