Bordfodbold – min helt store passion

Er der andre end mig, der elsker at spille bordfodbold? Bordfodbold har altid været min helt store passion, og jeg benytter mig af hver eneste chance for at spille det, selvom jeg dog nu, efter mange års ventetid, endelig har fået købt mig mit eget bordfodboldbord.

De fleste af mine venner er lige så glade for at spille bordfodbold, som jeg er, hvilket jo er ret heldigt, da det jo så er noget, som vi kan lave sammen, især på en gråvejrsdag som i dag. Der er dog et par stykker af vennerne, der ikke er så meget til det sjove boldspil, men det må de jo om. Jeg kunne i hvert fald ikke leve uden!

bordfodbold

Hvis der er andre her på bloggen, der elsker at spille bordfodbold, så må I lige sige til, for så kan vi jo uddele tips og tricks med hinanden, og vi kunne eventuelt også lave nogle turneringer, hvis det skulle have interesse?

Skriv et svar