Den store forandring – brystforstørrelse og større læber

Jeg har ikke noget imod, at få større læber og få lavet brystforstørrelse, men jeg kan desværre kun lave en ting af gangen, da jeg skal sparer op til begge dele. Jeg kommer ikke fra en velhavende familie, og jeg har ikke verdens bedste job, derfor må jeg sparer nogle penge.

Mange mener, at jeg ikke skal have større læber eller få lavet brystforstørrelse, men jeg mener selv, at jeg ville blive pænere, når jeg får brystforstørrelse og nogle større læber. jeg har ønsket mig det længe, og derfor skal jeg have det lavet. I første omgang tror jeg, at jeg vil have lavet brystforstørrelse, for det sværere, når det er ansigtet tror jeg.

Jeg er i gang med, at sparer penge op til brystforstørrelse i øjeblikket, og jeg regner stærk med, at pengene er klar om to måneder, og når de er det skal der bestilles tid hos klinikken til brystforstørrelse, og så skal jeg i gang igen med at sparer op til læber. jeg glæder mig meget, og ser frem til en pænere jeg, når både brysterne og læberne er blevet lavet.  Det bliver også meget spændende at se, hvad veninder kommer til, at sige til min nye og store forandring.

Skriv et svar