Nu kan jeg gå i cargo bukser igen!

Jeg var engang rigtig vild med at gå i cargo bukser, men så fik jeg mig et fuldtidsjob, hvor man skulle klæde sig meget fint på og langsomt begyndte alt mit tøj at få en helt anden stil. Da jeg har tabt mig en del, kunne jeg ikke passe mine gamle cargo bukser, så dem blev jeg nødt til at smide ud.

Jeg kunne godt have tænkt mig at gå i cargo bukser i min fritid, men da jeg blev nødt til at bruge rigtig mange penge på noget fint og stilet tøj, var der aldrig penge tilovers til lækre cargo bukser. Jeg havde heller ikke så meget fritid, fordi jeg arbejdede så meget, så der var heller ikke rigtig tid til at gå i andet end arbejdstøjet.

Jeg er nu gået solo og blevet selvstændig. Min nuværende branche har ikke nogen dresscode, og det er jeg så glad for. Jeg er glad for, at jeg endelig selv kan vælge, hvad jeg skal have på og derved vise mit sande jeg! Jeg har allerede shoppet fem par cargo bukser og jeg går faktisk ikke i andet.

Det er så dejligt afslappende med cargo bukser og da jeg har tabt mig mange mange kilo, sidder de også meget federe på mig nu.

Skriv et svar