Cargo shorts og army cap – Hot or not?

Nu da sommeren er gået i gang, sådan da, har jeg faktisk allerede skabt, og afprøvet, mit nye sommer image. Der er to dele som definerer det. Først af alt cargo shorts. Det er den slag med masser af lommer, og det er helt bevist, for det er altid de samme problem og sommeren, når man begynder at gå uden jakke, for så har man ikke længere lommer nok. Cargo shorts er en udmærket løsning på dette problem, men jeg har allerede lagt mærke til at der er dem der lige kigger en ekstra gang, og jeg er bange for at det ikke er et positivt tegn.

Den anden del af det er naturligvis min trofast militær cap. Jeg har haft den i evigheder og går næsten altid med den omsommeren. Dels af ren vane, men også fordi at mine øjne har visse problemer med skarpt lys. Jeg fik denne militær cap for mange år siden, af min far, før han døde, så den har naturligvis sentimental værdi. Rent visuelt kan man argumentere for, at den sender et forkert signal, for det er nemlig en af den type, man typisk ser i amerikanske militærfilm, ofte hos flåden. Jeg tænker at det i virkeligheden nok er den der er problemet, men den skiller jeg mig altså ikke af med.

Skriv et svar