Compass Group Danmark driver din virksomheds kantine

kantineCompass Group Danmark opererer indenfor en række forretningsområder, hvor blandt andet kantine indgår. Udover at drive kantine for både private virksomheder og offentlige institutioner, så står virksomheden også for rengøring og ejendomsservice og en række andre services.

Ideen bag Compass Group Danmark rækker helt tilbage i 1973, hvor virksomheden starter som SAS catering. I 1980’erne vokser interessen for charterrejser, og det bliver således den centrale drivkraft for væksten og udviklingen for Compass Group Danmark. På det tidspunkt udvides forretningen, og der går ikke længe før virksomheden udvikler sig til at være markedets ledende leverandør til driften af kantine. Compass Group Danmark skaber også større forretningsmæssig værdi ved at tilføje catering og offshore til deres forretningsområder, og med opkøbet af servicevirksomheden IDA SERVICE, står de nu væsentlig stærkere på markedet inden for både kantine, rengøring og Facility Management. I dag har virksomeden omkring 4.500 medarbejdere, og lidt over 1.000 kunder i alle størrelser. Compass Group opererer gennem en serie af brands, som omfatter Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Din Private Kok, ESS og Levy Restaurants. Driften af kantine samt Food Servies varetages af Eurest, der hører under Compass Group. For Compass Group udgør kantine en vigtig del i forretningen, da det er essensen af, hvordan det hele blev til engang med mad og driften af kantine. Det er lykkes at få mange tilfredse gæster i Compass Group Danmarks personalerestauranter og kantiner, hvilket afspejler et større bagvedliggende arbejde.

Virksomheder er glade for at overlade driften af kantinen til Compass Group

Som det allernyeste har Compass Group Danmark lanceret en helt ny hjemmeside, hvor kunderne nu kan få lov til at dele deres udtalelser. Det er værd at bemærke, hvordan kunderne oplever de services, som de får leveret fra Compass Group. Efterhånden er der flere virksomheder, der er hoppet med på bølgen om at overlade driften af kantine til Compass Group Danmark, hvilket har vist sig at være yderst tilfredsstillende. Flere kunder udtrykker netop deres glæde ved at have overladt driften af kantine til Compass Group Danmark. Blandt andet udtaler en indkøber, at de har truffet det helt rigtige valg ved at udvide samarbejdet til også at omfatte kantine, da de er gode til at være proaktive og komme op med nye forslag til, hvordan de kan blive endnu bedre. Det der også er godt ved Compass Group Danmark er, at de altid er så nytænkende, og altid stræber efter at tilpasse kundens ønsker og behov.

Vestas sælger deres kantine til Compass Group Danmark

Mange virksomheder overlader i dag en række opgaver som driften af kantine og rengøring til andre firmaer, så de kan have 100 % fokus på deres kerneydelser.

Vestas er en af de største virksomheder i Danmark, der har truffet beslutningen om at udlicitere driften af deres kantine samt rengøringen til Compass Group Danmark. Vestas ligger ud med en strategi om at skære alt væk uden for kerneforretningen, hvilket berører blandt andet de ansatte, der står for kantine driften og rengøringen hos Vestas. Aftalen, de indgår, vil sige, at Vestas ansatte indenfor både kantine og rengøring fremover vil blive beskæftiget af Compass Group Danmark. På baggrund af dette kan man sige, at Vestas har indgået en vigtig aftale med Compass Group Danmark, der vil være til gavn for begge parter.

 

Compass Groups’ succesfulde forretning hænger uden tvivl sammen med den styrke, størrelse og ekspertise, de har opnået gennem mere end 60 års erfaring. I dag er Compass Group Danmark blevet tusindvis af virksomheders foretrukne partner, hvor de står for ansvaret ift. driften af kantine, rengøring og Facility Management. Hvad der har været drivkraften bag denne succes, skyldes ifølge Compass Group Danmark gode medarbejdere, god service og gode resultater.

Compass Group Danmark har meget fokus på at efterleve kundens ønsker, og skaber derfor kantine løsninger, der passer til hvert enkelte kundes behov. Ved at fortsætte arbejdet på denne måde er der ingen tvivl om, at virksomheden fortsætter deres succes fremadrettet ved at varetage kantine for virksomheder.