Der findes et middel mod forkølelse

Sæsonen for forkølelse er over os, og de fleste ignorerer desværre de små symptomer, og det kan give anledning til at flere bliver smittet i skolen eller på jobbet. Men man kan faktisk forebygge sygdommen med et middel mod forkølelse, så man undgår selv at blive smittet og man undgår at smitte andre omkring sig.

En forkølelse er en reaktion fra immunforsvaret, og hvis man sidder ved siden af en, der er forkølet, er det svært at undgå at blive smittet. Det er selvfølgelig ganske upraktisk, når man gerne vil undgå så mange sygedage som muligt.

Når først man er blevet smittet af en forkølet medstuderende, kollega eller familiemedlem, er der desværre ingenting, man kan gøre, andet end at skynde sig at blive rask. Men man kan tage et middel mod forkølelse så snart man fornemmer at der er noget på vej, der hvor man befinder sig til dagligt, og på den måde forebygge det.

Da mange ikke selv kan mærke, når de er ved at blive syge, eller tænker, at en simpel forkølelse ikke er grund nok til at blive hjemme, kan et middel mod forkølelse være en rigtig god idé for mange.

Skriv et svar