Min første opgave: design til reklametryk på tøj

Jeg har startet mit eget design bureau op for ca. en uges tid siden, og jeg har allerede fået min første opgave ind ad døren. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville gå så hurtigt, og jeg havde da heller ikke regnet med, at min første opgave ville være at designe til reklametryk på tøj.

Jeg har heldigvis et stykke tid til at komme på en god idé til hvad dette firma skal have lavet som reklametryk på tøj. De vil samtidig bruge dette som deres logo, så det hele skal gerne hænge sammen.

Da det er min første opgave, vil jeg selvfølgelig gerne gøre det så godt som muligt, så jeg kan få gode anbefalinger, selv om jeg ikke har prøvet at designe til tøj før.

Jeg havde selvfølgelig regnet med, at jeg skulle lave mindre grafiske opgaver for små firmaer, så som at designe logoer og grafisk udtryk, men hvis dette firma bliver tilfredse med mit design til deres reklametryk på tøj, vil jeg da også skrive det på min kompetenceliste.

Skriv et svar