Jeg fik Dr Hauschka produkter i fødselsdagsgave

Jeg har lige holdt fødselsdagsfest for hele min familie i min lille lejlighed. Den bedste gave, jeg fik af mine gæster, var helt klart den fra min søde mormor, der havde købt Dr Hauschka produkter til mig, som hun kunne huske, jeg havde snakket om engang. Det er ellers længe siden, jeg snakkede om dem,  så jeg havde slet ikke forestillet mig, at hun ville kunne huske det.

Hun gav mig sådan et rejsesæt med Dr Hauschka produkter i, som jeg synes er vildt fedt. Jeg tror, hun har fundet det i lufthavnen, sidst hun var ude at rejse, og så har hun tænkt på mig, da hun så det. Rejsesættet indeholder alt til ansigtspleje og det er nogle rigtig dejlige produkter, der er i.

Det er dog bare ærgerlig, at det er så små bøtter eller flasker, der er i sådan et rejsesæt, men på den anden side, er det måske også meget godt, så jeg kan prøve, om det er noget, jeg selv vil investere i.

Jeg er dog allerede sikker på, at jeg skal ud og købe mig nogle flere Dr Hauschka produkter, når dem fra rejsesættet slipper op, for det er nogle rigtig gode produkter.

Skriv et svar