Din lokale dyrebutik kan hjælpe dig med kæledyrsproblemer

Har du nogensinde brændt inde med et spørgsmål, som kun personalet i en dyrebutik kunne svare på? Dem har jeg mange af, fordi jeg har et par katte, som hele tiden har brug for mad og nyt legetøj og andre sjove ting, som jeg selvfølgelig køber i min lokale dyrebutik, hvilket gør det nemt for mig at stille disse spørgsmål til eksperter og endda også få kvalificerede svar derpå.

Mange bruger en dyrebutik på samme måde som mig, som rådgivning og selvfølgelig det sted, man kan købe alle de ting, som man har brug for til sine kæledyr, hvad enten det er foder eller nye garnruller. Det betyder også, at jeg ofte er på besøg der for at købe nye provianter.

Den anden dag fandt jeg ud af, at min nye kattekilling ikke kunne lide det kattemad, jeg plejer at købe. Det var jeg lidt træt af, fordi de andre katte er blevet rigtig glade for det, men så måtte jeg jo et smut i dyrebutikken og høre, om det var noget jeg skulle bekymre mig om, eller om jeg overhovedet skulle reagere på det. De mente jeg skulle prøve at købe en prøve på noget andet og se om det var samme problem.

Det gjorde jeg så og fandt ud af, at det mad jeg plejede at købe til mine katte i dyrebutikken bare ikke faldt i min lille killings smag, men hvad der var mest interessant var, at jeg heller ikke rigtig kunne få den til at spise den lille prøve, jeg købte i min dyrebutik, da jeg var dernede for at søge råd.

Hvad med jer derude i blogosfæren. Har i prøvet noget af det samme? Spørger i ekspedienten til råds i jeres lokale dyrebutik, eller hvordan finder i råd til jeres eventuelle problemer med jeres kæledyr.

En tanke om “Din lokale dyrebutik kan hjælpe dig med kæledyrsproblemer

  1. Jeg er rimelig uvidende, når det kommer til dyr, selvom jeg har to katte derhjemme. Dem anskaffede jeg mig dog kun for min søns skyld, men det er jo stadig mig, der har ansvaret for at de får mad, og har det godt osv.

    Jeg spørger derfor altid min lokale dyrebutik til råds, og de er rigtig flinke og gode til at hjælpe en. Når jeg ikke lige har tid til at rende forbi dyrebutikken, plejer jeg at søge på nettet, hvis jeg har nogle spørgsmål.

Skriv et svar