Akne behandling

Effektiv akne behandling hos Clever Skincare

Akne er en hudsygdom, der primært rammer unge drenge og piger, men den er ikke forbeholdt teenagere. Hudsygdommen kan i princippet ramme alle aldersgrupper, og det kan være til stor gene for mange mennesker. Derfor tilbyder Clever Skincare effektiv akne behandling til alle, der vil komme hudsygdommen til livs.

Clever Skincare tilbyder hvad der kaldes SilkPeel til alle, der ønsker at komme akne til livs. Det er en effektiv akne behandling, som reducerer urenheder i huden og giver en glat og silkeblød overflade. Akne behandling er muligt på alle hudtyper, og hos Clever Skincare har man opnået fantastisk resultater med behandlingen.

Se billederne før og efter akne behandling her

 

Få en uforpligtende konsultation om akne behandling

Hos Clever Skincare kan du bestille en uforpligtende konsultation angående akne behandling, og du kan få gode råd og vejledning til, hvordan du selv kan minimere problemet. Clever Skincare er blandt Danmarks førende skønhedsklinikker, og de har i flere år hjulpet utallige danskere med at få skøn og lækker hud.

 

Hvad kan du selv gøre?

En akne behandling kan hjælpe på langt de værste hudproblemer for stort set alle hudtyper. Men der er flere ting, du selv kan gøre for at få bedre hud. Én ting flere personer glemmer er, at de skal lade vær med at spise mad med mættede fedtsyre eller indtage sukkerholdige produkter. Det sætter gang i akneproduktionen i kroppen og kan give store gener.

 

Hvem skal du kontakte?

Hvis du gerne vil høre mere om akne behandling hos Clever Skincare, kan du enten ringe til klinikken på 70 22 44 41 eller besøge Clever Skincares hjemmeside her og læse mere om aknebehandlingen, der tilbydes.