En byggesagkyndig er vigtig ved renovering!

Skal du til at renovere boligen i Lyngby? Har du længe gået og drømt om et større hus og vil derfor gerne have en tilbygning? Så skal du huske at være opmærksom!
Der findes nemlig regler inden for tilbygninger, som man skal overholde! Det er de færreste, som kender til disse regler, som er en skam. For man kan nemlig komme ud for at skulle rive det hele ned, hvis man ikke har fået tilladelse af kommunen. Man kan ligeledes være den uheldige, som får en bøde, da det er ulovligt at overskride disse regler.

Der er også visse ting inden for bebyggelse, som ikke er lovlige. Man skal derfor altid have kontaktet en byggesagkyndig inden man starter. Der findes heldigvis en byggesagkyndig i Lyngby ved navn HJ Consult, som varmt kan anbefales. For man løber aldrig ind i problemer, hvis man har haft denne byggesagkyndig ved sin side. De kender nemlig til alle regler og man er derfor i sikre hænder!

HJ Consult er et meget populært firma, som har hjulpet mange med en renovering. Det er derfor bare at kontakte denne byggesagkyndig i Lyngby, hvis man gerne vil have den bedste service!