Er firmabilerne ofte udsat for hærværk?

Er du træt af at din bil ofte er udsat for hærværk på din arbejdsplads? Har I prøvet at gøre noget ved det, men intet fungerer? Så læs med her!

Det kan være enormt frustrerende, når ens personlige ejendele bliver udsat for hærværk. Det kan enten være en cykel, en bil, ens bolig og mange andre ting. Det vil altid være irriterende, når det går udover ens ting og man skal derfor gøre noget ved det. Det er dog ikke alle, som ved, hvad man kan gøre for at undgå det. For de personer, som laver ballade, har deres metoder og det er derfor ikke svært for dem. Det er sværere for os at undgå det.
Det er især blevet et problem på arbejdspladser. For ballademagerne ved godt, at de ansatte går hjem på et tidspunkt og der så senere på aftenen er fri bane. Det kan derfor være svært at gøre noget ved det, da man ikke kan være på sin arbejdsplads hele døgnet.
Der er ligeledes mange virksomheder, som har prøvet at sætte videokameraer op. Det er et smart træk, da det kan skræmme ballademagerne væk. Det er dog de færreste, som udfører hærværk, der bliver skræmt af dette, da de altid har hætte og tørklæde for munden. De kan derfor ikke blive genkendt og opdaget på den måde. Et kamera er derfor ikke nok, hvis man gerne vil undgå hærværk på ens bil.

Der har været flere henvendelser på firmabiler end for få år tilbage, idet hærværk er blevet til et udbredt problem. Det er derfor vigtigt at man gør noget ved det, hvis man er gået hen og blevet træt af det som leder. Det er oven i købet utroligt dyrt at få lavet skaderne hver eneste gang og det kan derfor koste virksomheden mange penge. Det er derfor vigtigt at man får en forbedret sikkerhed, hvis man gerne vil have at firmabilerne er i sikkerhed.

Det er heldigvis en løsning, som kan anbefales til alle virksomheder. Det er nemlig at få porte til erhverv. For hvis man først har fået dette, bliver det umuligt for ballademagerne at komme ind til bilerne. Det er derfor den mest strategiske løsning og det er derfor bare at se nærmere på porte til erhverv!
Hvis I ikke ved, hvor I skal starte kan Nordic Systems virkelig være behjælpelige!

Så kontakt allerede Nordic Systems i dag og hør mere om dets porte til erhverv!