Få en gratis bilvurdering inden du pantsætter din bil

Har du lige fået en stor regning, og ikke kan betale den? Så kan du vælge at pantsætte din bil, så du kan få en kontant udbetaling, det kan både være lettere og billigere end at tage en mikrolån eller få et lån fra banken. Oftest er renterne alt for store, og du ender med, at betale lånet flere gange tilbage, derudover kan det også være en længere varende proces, hvor du først skal få ind og blive kreditvurderet, og måske endda blive afvist, også må du prøve flere steder. Hvis du vælger, at få pantsat din bil, kan du få en gratis bilvurdering for, at se om det kan betale sig for dig.

Pantialt

Hos pant i alt kan du vælge at få pantsat din bil, og endda få en gratis bilvurdering. Pantialt tilbyder at tage alle biler som pant, det gælder blandt andet også dyre biler som, Mercedes, Porsche, Ferrari, Tesla, Lamborghini og mm.
Pant i alt tilbyder den gratis bilvurdering og pantsætning af bilen, og som noget helt nyt, kan man få den kontante udbetaling og køre der fra i sin egen bil. De tilbyder nemlig, at man kan leje den igen, hvor pantialt sørger for at forsikringen og alt andet er i orden, og når du har fået pengene igen, kan du få returneret bilen tilbage til dig.
Inden du skal pantsætte din bil, er der en simpel proces på 4 steps som skal klares inden.

Det første step er, at man går ind og laver en ansøgning, for at få en ide om hvor meget man ca. kan få i udbetaling.

Det andet step i processen, er at man får en gratis bilvurdering, for at se om de kan betale sig for dig, og om det er nok til at betale de uforudsete hændelser.

Det tredje step, efter den gratis bilvurdering er at der bliver lavet en kontrakt, så penge kan bliver overført til din konto.

Det fjerde step, er når man skal have bilen tilbage igen, her skal man så gå ind og betale det løb, som blev aftalt, efter den gratis bilvurdering og kontrakten.