Min ven kommer hjem fra sit ophold, nu skal jeg finde ny bolig

Man orker det næsten ikke, men nu skal jeg altså snart til at finde et nyt sted at bo, da ham, der lejer min lejlighed ud nu snart kommer hjem igen. Han har  haft bolig i to år i udlander, og jeg har været så heldig at jeg har haft lov til at bo i hans lejlighed imens han var væk.

Det har selvfølgelig i starten været lidt underligt at bo i en andens hjem, men efter et stykke tid, har jeg vænnet mig til at bo med en andens møbler og føle mig helt hjemme.

Som sagt skal jeg nu ud og finde mig en ny bolig. Jeg har i den tid, jeg har boet her, været rigtig glad for området, fordi det er lidt væk fra byen, men stadig tæt på busser og togforbindelser, så man hurtigt kan komme rundt og ind til byen, hvor mit studie ligger.

Herude kan man også nemmere finde en billig bolig i forhold til inde midt i byen, så jeg håber meget, jeg kan finde en ledig lejlighed herude, inden min kammerat kommer hjem fra sit ophold i udlandet.

Skriv et svar