Flightcases til min vens elektronik, når han skal flytte til Irland

Jeg har sagt ja til at hjælpe en ven med at flytte til Irland. Vi skal have fløjet alle hans ting over, og det er svært at gøre alene. Vi har netop været i gang med at købe flightcases på internettet, så hans kameraer, computer og guitar kan komme sikkert derover.

Hvis du har prøvet at flytte fra det ene hus til det andet bare her i Danmark, så ved du, hvor meget man flytter med fra det ene sted til det andet. Det er helt enormt så mange ting, man pludselig har, når man skal til at slæbe dem op og ned ad trapper.

Forestil dig at skulle have alle de ting med i en flyver? Det kan blive noget af en opgave. Nu skal min ven Thomas her flytte til Irland, og han har naturligvis smidt en hel del ud, men han har stadig haft behov for at have et par venner med på rejsen. Vi er to, der har sagt ja. Han betaler vores flybillet, og jeg vil gerne være en god ven.

Vi kommer til at rejse med tre styks bagage hver, og jeg kommer nok primært til at rejse med flightcases. Vi har nemlig været nødt til at købe flightcases til ham, så han kan få sine skrøbelige ting som kamera, computer og guitar med, uden at de går i stykker. Det er jo ikke til at vide, hvilken behandling, det ville få af bagagemændene, så det var ret vigtigt, at vi fandt nogle gode flightcases. Nu håber jeg bare, at de flightcases ankommer tids nok. Vi var nemlig ikke helt hurtige nok til at tænke på, at han skulle have flightcases med også.

Jeg ringede til firmaet, der sælger dem online, og de sagde, at de skulle være der inden for et par dage, så nu må vi håbe, at det er rigtigt.

Skriv et svar