Jeg er bare så glad for flyttefirma København – De er de bedste

Det hele var arrangere, alt var pakket, de nye ejere stod på spring for at flytte, og flyttemanden var bestil. Hvad sker der så? Han ringer og siger at flyttebilen er brud sammen, og at han først kan komme i morgen. Det kan man jo ikke bruge til noget som helst, så han fik et ordentligt møgfald, og fik at vide at han bare havde at holde sig væk. I stedet ringede jeg så til flyttefirma København.

Jeg var jo godt klar over at det var højst usandsynligt at de ville have tid, men det var lige de eneste jeg havde kendte til. Og Flyttefirma København havde ganske rigtig ikke tid, men de kunne komme forbi og parkere nogle store trailere, så kunne vi jo selv gå i gang med at fylde dem op. Så ville de til gengæld sørge for at komme så hurtigt de kunne.

Det kalder jeg altså service. Ja det var naturligvis ikke planen at vi skulle tage tid ud af vores eller meget stramme plan, men det var trods alt et rigtig godt alternativ. Ligeledes dukkede Flyttefirma København også meget hurtigere op end forventet, og hjalp til med at få pakket de sidste ting.

Skriv et svar