Flyverbriller og elefanthue – Nej, jeg er ikke bankrøver

Når jeg går på sådan en rigtig shopping spree, hvilket jeg gør relativ tit, i hvert når økonomien tillader det, kommer jeg nogle gange hjemme de mest mærkelige ting. Denne gang kom jeg blandt andet hjem med en flot elefanthue med tilhørende flyverbriller, og det kunne jeg altså ikke lade være med at grine lidt af.

Jo for hvis jeg rent faktisk gik i byen, men omtalt elefanthue of flyverbriller, tror jeg der ville gå længe før end at jeg ville blive antastet af en eller flere af de uniformerede, og hvad ny hvis jeg var fræk nok til at gå i banken? Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det kunne gå. Det kunne jo være livsfarligt.

Nuvel, jeg købte jo ikke min elefanthue, eller flyverbriller, for at begå bankrøverier. Faktisk er jeg ikke helt sikker på hvorfor jeg købte disse mærkværdige beklædningsgenstande. Jeg har jo nok bare syntes at de var flotte eller seje, og det er de da også, på deres egen måde.

Til syvende og sidst er spørgsmålet jo, om jeg nogensinde kommer til at bruge mine nyerhvervede flyverbriller eller min elefanthue. Jeg tror roligt at jeg kan svare nej til det spørgsmål, så hvad tænkte jeg dog på?

Skriv et svar