Forandringsprocesser er en besværlig affære

Hej alle så blev det igen tid til en lille blog fra min side af. I dag skal det handle om min seneste uge hvor jeg har været på et forandringskursus som omhandler forandringsvillighed og forandringsprocesser i virksomheder. Da evnen til at kunne forandre ens organisation er utrolig vigtig for at kunne møde de konstante nye krav der kræves ude på arbejdsmarkedet.

Da jeg er HR chef for en mellemstor virksomhed, blev jeg altså sendt af sted på dette kursus da vi selv står til at skulle igennem en forandringsproces i virksomheden. Derfor blev jeg og to af mine medarbejdere sendt af sted for at kunne implementere disse forandringer i vores organisation, da det kan være en besværlig proces at skulle overbevise sine medarbejdere om hvor vigtigt det er at vi forandrer vores organisation, da de er vante og tilfredse med at køre tingene på en måde.

forandringsprocesser

Konflikthåndtering ved forandringsprocessen
De værktøjer vi fik fra kurset var særdeles gavnlige for mig og mine medkursister, da vi fik nogle helt konkrete tiltag for hvordan vi kunne hver især sørge for at udvikle og tilrettelægge vores forandringer i virksomheden. Derudover lærte vi også at håndtere eventuelle konflikter og kaotiske situationer ved forandringsprocessen da det som sagt kan være svært at have en gnidningsfri og konfliktfri forandring intern i virksomheden.

Anbefalingsværdigt kursus
Selve kurset forløb fint, og underviseren var god til at lære fra sig på en meget pædagogisk måde, derudover var prisen heller ikke alt for dyr, dog var det alligevel min arbejdsgiver som tog sig af dette, så derfor betød prisen ikke noget reelt for mit vedkommende.

Jeg kan dog kun anbefale andre der skal til at implementere forandringer i deres virksomhed eller organisation at melde sig til et kursus i forandring og forandringsproces. Hvis du gerne vil læse mere om kurset i forandringsprocesser, kan du klikke her.

Skriv et svar