Frisør i Tårnby? Vælg frisørsalon i Dragør

Jeg har lige fundet en frisørsalon i Dragør, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for! Jeg er lige flyttet til Tårnby fra Aabenraa, og den beslutning om at flytte til hovedstaden er jeg blevet rigtig glad for at have truffet. Det eneste, jeg har været lidt ked af, er at jeg ikke længere bor i nærheden af min frisør i Aabenraa, som jeg var rigtig glad for. Hun var dygtig samt meget billig. Jeg har hele tiden været klar over, at København er spækket med dygtige frisører, men det koster så også en halv bondegård at få ordnet håret hos dem.  Nu har det vist sig at jeg har taget fejl, for i min jagt efter en god og forholdsvis billig frisør i Tårnby, fandt jeg den perfekte frisør.

Første gang jeg fik ordnet håret i København, var hos en frisør i Tårnby. Det var ikke en god oplevelse. Det var mit første og sidste besøg hos hende. Jeg overhørte tilfældigt to piger i bussen snakke om at de var meget tilfredse med deres frisører. Den ene pige fik ordnet hår i en frisørsalon i Dragør. Jeg syntes at begge piger havde nogle fede frisurer, men de nævnte slet ikke, hvad navnet på frisørerne var. Jeg gik derfor hen til dem og spurgte om jeg måtte være så fræk og bede om nummeret på frisøren i Tårnby.  Jeg fik heldigvis et ja, og jeg gik straks hjem og ringede til hende. Jeg fortalte frisøren i telefonen, at jeg havde haft en dårlig oplevelse hos en frisør i Tårnby. Hun lovede mig, at jeg nok skulle gå fra hendes frisørsalon 100 % tilfreds.

To uger efter var jeg til den første klipning og farvning i den nye frisørsalon i Dragør. Frisøren gav mig straks ret i at mit første valg af frisør i Tårnby, ikke havde været så heldigt!

Jeg har allerede været på 2 besøg hos min nye stam frisørsalon i Dragør og jeg har været meget tilfreds begge gange! Så hvis der er nogen derude, der leder efter en ny frisør i Tårnby eller Dragør, så burde I vælge min frisør!

Skriv et svar