Fristads Kansas arbejdstøj bliver til havetøj

Som de fleste af jer nok allerede er klar over, så elsker jeg min have, og jeg bruger så meget tid på den, som jeg nu kan, men mit tøj ender altid med at blive forfærdeligt beskidt efter en lang havedag, så nu har jeg besluttet mig for at købe noget arbejdstøj fra Fristads Kansas, som jeg kan bruge som havetøj.

Jeg er blevet lidt vild med arbejdstøjet fra Fristads Kansas, efter jeg så min nabo gå rundt i noget af deres tøj forleden dag, og der slog det mig, hvor smart tøjet faktisk var, når man tænker på, at det jo rent faktisk er arbejdstøj.

Det fik mig til at kigge lidt på priserne, og der må jeg indrømme, at jeg blev meget positivt overrasket over, hvor billigt det faktisk er, og det resulterede så i, at jeg nu har bestilt et par bukser og en trøje fra Fristads Kansas. Det skulle meget gerne komme med posten inden for de næste par dage, om ikke andet så umiddelbart efter weekenden, og det glæder jeg mig naturligvis meget til.

fristads kansas

Skriv et svar