Garder dig selv imod vand og fugtskader med en billig fugtmåler

Så har vi balladen igen og det vil sige, at vi igen har haft oversvømmelse i vores sommerhus lige nord for København endnu engang. Så nu har vi fået nok og har derfor været ude og købe en fugtmåler, som vi har planlagt at supplere med en affugter. Årsagen til dette er, at vi de sidste par gange det er sket, har måtte vente op til et par dage, på de her industrimaskiner igennem vores lokale skadeservice.

Når man står med en kælder under vand, er det af afgørende betydning med hurtig handling og det er umuligt hvis skadesservice ikke kan levere en affugter og en fugtmåler hurtigt. Jeg er selvfølgelig klar over, at de kære folk hos skadeservice er lidt chanceløse ved de her oversvømmelser, men det ændrer ikke på at vi nu selv laver et tiltag, for at være forberedt med en affugter og en fugtmåler, hvis naturen viser tænder igen.

Vi var rundt i nogle butikker her i sidste uge, for at finde en fugtmåler og en affugter, det droppede vi hurtigt igen. Årsagen til det var, at de var alt for dyre ude i de fysiske butikker og vi har efterfølgende fundet ud af, at en fugtmåler og en affugter kan findes langt billigere i internetshops. Det er blandt andet derfor at jeg lige skriver dette indlæg, for at informere andre der overvejer samme tiltag.

Skriv et svar