Gardiner gør forskel

I dag var jeg ude og kigge på gardiner, og jeg synes det er enormt svært, da der bare er så mange flotte print at vælge imellem, og gardinstængerne i sig selv er jo blevet en slags kunstværker, som du hænger op. Jeg er i hvert fald stadig meget i tvivl om, hvordan mine skal se ud.

Jeg har tænkt meget over det, og jeg ved, at mine gardiner skal være mørke, for de skal kunne holde solen ude, så den ikke rammer mit fjernsyn eller computerskærm, hvis solen skinner, og de skal samtidig være flotte, så jeg kan være bekent at have dem trukket for.

Jeg synes altså bare, at det er så svært med gardiner, fordi der er så mange flotte, men samtidig er der rigtig mange af dem, der slet ikke passer til resten af min lejlighed, og det ville jo være fjollet at skulle købe nye ting pga. nye gardiner.

Nu har jeg endelig bestemt mig for, hvordan mine nye gardiner skal se ud, og du kan tro, at de er flotte. Jeg har aldrig været så sikker på noget, som da jeg så mine nye gardiner, for de er som skabt til min lejlighed, man skulle nærmest tro, at jeg havde købt alle mine ting efter gardinerne var hængt op.

Skriv et svar