Jeg glemte lige at spare op så nu ska jeg bruge et godt nupo tilbud

Jeg har brug for et godt tilbud på nupo, for jeg har fundet ud af, hvor mega godt det er for min slankekur. Hvis ikke jeg finder et godt nupo tilbud, så tror jeg ikke jeg får råd til ret meget andet denne måned.

Jeg har nemlig allerede brugt ret mange penge på udsalget. Ja det er jo meningen man skal spare penge i udsalget men jeg har brugt så mange. Og jeg troede, jeg havde købt nupo til resten af måneden, men det havde jeg ikke og nu er jeg flad. Så nu er jeg på jagt efter et nupo tilbud, så jeg kan få nok til hele måneden, eller det der er tilbage af den.

Det er ikke fordi nupo normalt er specielt dyrt, men jeg er seriøst helt flad. Et billigt nupo tilbud, hvor man får lidt ekstra pakker med eller sådan noget, ville virkelig være kærkomment hos mig. Hvis nu jeg havde tænkt lidt længere fremad og sparet lidt penge op, så havde jeg ikke været så afhængig af et nupo tilbud til min slankekur, så havde jeg bare kunnet købe nupo i butikkerne som jeg plejer. Men nu går jeg online og kigger, der må være noget godt på nettet, der plejer jo at være så mange tilbud på andre slankeprodukter.

Skriv et svar