Hævede ben og ømme muskler og led er aldrig sjovt

Desværre er jeg en af de uheldige, som altid har lidt af hævede ben. Selvom jeg stadig er ung, har jeg altid haft problemer med det. Specielt om sommeren kan det være slemt, nogle dage har jeg helt ømme muskler og led. Det er noget, jeg har arvet fra min fars side af familien, så jeg kan ikke gøre noget.

Jeg har fundet ud af, at hvis jeg har rigtig hævede ben, så hjælper det at dyrke motion. Det sætter gang i kroppen, og så får jeg heller ikke så ømme muskler og led, som hvis jeg bare sad stille. Det er jo egentlig meget godt, men nogle gange kan det være svært at komme i gang, hvis det gør rigtig ondt.

Hver dag cykler jeg på arbejde, det har også hjulpet lidt, og så passer jeg på med at drikke for meget kaffe, da det er med til at ophobe væske i kroppen og dermed hævede ben. Det samme gælder salt i maden. Nogle gange er det lidt kedeligt, altid at skulle passe på, specielt hvis man er rigtig træt en dag, og bare gerne vil have en masse kaffe, så kan man godt blive lidt irriteret. Men hvis jeg vil undgå hævede ben, ømme muskler og led, ja så er der ikke andet for.

Det er lidt snyd, for det er kun kvinderne i min fars familie, der lider af hævede ben. Min lillesøster har selvfølgelig ingen problemer og ifølge hende, så er ømme muskler og led noget man få, hvis man ikke husker at strække ud efter træning. Og ja, det kender alle nok til.

Hun kan godt forstå, at jeg er irriteret over, at skulle vågne med ømme muskler og led og have det som om, at jeg har elefantfødder. Men jeg må bare acceptere de hævede ben, og tage til takke med ømme muskler og led en gang imellem.

En tanke om “Hævede ben og ømme muskler og led er aldrig sjovt

  1. Det lyder ikke godt, at du lider så meget af hævede ben og ømme muskler og led. Jeg har selv haft gode resultater med Aesculaforce Forte fra A. Vogel, så måske det også kan hjælpe dig.

Skriv et svar