Har du fået en kraftig tandpine?

Vågner du pludselig om natten, fordi du har fået en kraftig tandpine? Har du ingen at ringe til, da din tandlæge holder lukket? Så læs med her!

Har du nogensinde været i den situation, hvor du er vågnet midt om natten på grund af smerter? Er det ofte dine tænder, som gør ondt? Så er du ikke den eneste. Der er mange danskere, som ofte har problemer med deres tænder, idet de får en akut tandpine i løbet af dagen. En akut tandpine kan forekomme når som helst og man kan derfor aldrig være forberedt på dette. Man skal dog huske at man altid skal kontakte sin tandlæge, når man kan mærke smerter i munden. Det er dog de færreste, der egentlig gør noget ved det, når de kan mærke noget forandret. Mange tror nemlig blot at det går over af sig selv og tager derfor bare en smertestillende pille for at komme videre i dagsplanen. Det er dog noget af det værste man kan gøre, da man kun gør problemet værre, hvis man ignorerer det. En akut tandpine er nemlig en varsel og man er derfor garanteret at der er noget galt med ens tænder, hvis den opstår. Man skal derfor altid være opmærksom og kontakte sin tandlæge med det samme. Der er dog mange, som har problemer med at få fat i deres tandlæge, da der kun er telefontid i to timer i løbet af en dag. Man kan derfor ikke komme i kontakt med dem, da telefontiden er lukket udenfor disse tider. Det er et stort problem, da man af den grund bliver nødt til at vente til dagen efter. Det kan ligeledes gå hen og blive til et endnu værre problem, hvis en akut tandpine forekommer om natten. For hvis det er en af de slemme tandpiner, kan man ikke sove videre. Man vil derfor heller ikke kunne tage på arbejde dagen efter, da det gør så ondt.
Man skal uanset hvad have fat i en tandlæge, selvom det drejer sig om natten. Det er dog de færreste tandlæger, som også er en vagt tandlæge. Det kan derfor blive svært at finde en vagt tandlæge, da der ikke er mange at vælge imellem.

Hvis du gerne vil være tilknyttet en tandlæge, som også er en vagt tandlæge, findes der heldigvis en mulighed. Tandlægecenter Højbro Plads er nemlig en vagt tandlæge og du vil derfor kunne få fat på dem om natten, hvis uheldet skulle slippe løs. Derudover er denne tandlæge også tilgængelig om dagen og tilbyder endda fleksible åbningstider. Du vil derfor ikke have problemer fremover med at få fat på denne tandlæge, da den altid sidder klar ved telefonen for at tage imod dine henvendelser.

Det er derfor bare at skifte tandlæge til denne vagt tandlæge, da du altid vil være i trygge hænder.