Har du overvejet Indien og indisk mad?

Vil du gerne ud og rejse, men ved ikke hvor du skal hen? Har du været en del i Europa og vil derfor gerne prøve noget nyt? Så læs med her!

Det kan altid være svært at finde det ideelle rejsemål, hvis man allerede har været vidt omkring. Men man kan dog aldrig få nok af oplevelser og det er derfor kun forståeligt, når folk gerne vil væk fra Danmark. Det kan også være trættende at være i Danmark under den lange og kolde vintertid og det er især her danskerne gerne vil rejse. Mange bliver også deprimerede af at være hjemme og søger derfor lande, hvor der er en god omgang sol og plusgrader. Men frustrationen opstår ofte, når danskerne skal finde ud af, hvor de skal rejse hen. Der er nemlig et hav af muligheder og det kan derfor være svært at vælge. Mange vil dog gerne lidt væk fra de europæiske lande, hvor man har været ofte.

Det skal derfor være et land, hvor der er varmt og hvor man kan opleve så meget som muligt. Hvis man gerne vil prøve noget nyt, som ikke minder om andre lande, kan man vælge at rejse til et land, som Kina. Her vil du virkelig få et kulturchok, da det virkelig er anderledes. Der er nemlig store forskelle fra høflighed og hvordan de generelt kører landet på. Man kan virkelig mærke at de i Kina er præget af magtdistance, som indebærer at autoritet er acceptabel. Det ses især på arbejdspladser, hvor det mere er motiverende at have en slavepisker som chef end hyggeonklen. I Kina skal der være en masse krav, før det er optimalt. Derudover er disciplin også yderst vigtigt og det kan også mærkes! Så Kina er det helt rette land, hvis man gerne vil opleve et kulturchok!

Hvis du vil opleve noget helt andet, men samtidigt smukt er Indien også et land at tage til. Det har for mange været deres bedste rejsemål, da der her også er en del at se. Det er især spændende eftersom de går op i andre værdier, end vi gør i Danmark. Derudover er indisk mad især en oplevelse. Der er en stor forskel fra indisk mad til dansk, som virkelig kan anbefales. Man kan dog hurtigt få et chok, hvis man ikke vant til krydret mad. Det er dog kun sundt, da det sætter gang i systemet. Så hvis du er træt af at lave retter, som stammer fra det græske, italienske, spanske med mere, er det helt klart en god idé at prøve indisk mad! Derudover er folkefærdet meget høfligt og du vil virkelig føle dig godt tilpas i Indien. Det kan derfor anbefales til alle jer, som ikke ved hvor rejsen skal gå hen.