Køber du en højtryksrenser til garagen så overvej lige en affugter

Jeg har næsten lige fået min første højtryksrenser og der er ingen tvivl om, at det er en industrimaskine der er effektiv. Den er primært blevet købt som våben imod de vanvittig dyre vaske hal priser, man i dag skal betale for at få vasket bilen. Situationen har i mellemtiden været den, at jeg ikke lige havde taget højde for behovet for en affugter, der er opstået ud af den blå luft.

Når man anvender en industrimaskine som den her højtryksrenser, så kræver det lidt ekstra opmærksomhed omkring det sted, hvor at man bruger den. I mit tilfælde har det været garagen, der hele tiden har været fint forberedt til vand, med store afløb i gulvet og plads til at vandet kan løbe fra. Men der opstod efterfølgende fugt derude og derfor måtte jeg finde en affugter.

Den gode nyhed var at de også solgte affugter udstyr samme sted, hvor at jeg havde købt min højtryksrenser og den var nede i et rimelig prisleje. Generelt har de haft nogle rimelige priser, men jeg har også købt de her industrimaskiner i en online shop, hvilket har simplificeret det hele og sparet mig for en masse ekstra udgifter. Jeg er godt tilfreds med min nye hjemme bilvask løsning og kan varmt anbefale den til alle, der har mod på selv at tage fat.

Skriv et svar