Jeg skal huske at booke billeje i Milano

Jeg har vundet to retur flybilletter til Milano i en konkurrence, jeg deltog i for nogle uger siden. Desværre er det kun flybilletterne, jeg vandt. Jeg var dog så heldig, at jeg fandt et billigt hotel værelse, som min kæreste og jeg kan bo på, når vi er dernede. Vi mangler dog endnu at finde billeje i Milano.

Jeg blev rigtig glad, da jeg fik at vide, jeg havde vundet konkurrencen, men det var dog lidt af en skuffelse, da jeg fandt ud af, det kun var flybilletterne, jeg havde vundet og ikke hotelværelse og sådan noget, desværre. Hverken min kæreste eller jeg kender til transportmulighederne i Italien og Milano, så derfor vil vi gerne booke billeje i Milano, når vi skal derned. Jeg har hørt, at det er bedst at bestille hjemmefra, så det er nok det, vi vil gøre.

Min kæreste har fundet en hjemmeside, hvor de fleste af verdens biludlejningsfirmaer er repræsenteret, så man kan sammenligne priser på billeje i Milano eller hvor man nu skal hen. Der skulle vist være mange gode priser, især hvis man ikke er kræsen med, hvilken bil, man får at køre i – og det er vi bestemt ikke.

Skriv et svar