Hvem er TelemarketingCentret?

telemarketingcentretTelemarketingCentret ApS er et telemarketingcenter, som har eksisteret siden 2001 og er beliggende i Horsens med Torben Larsen som direktør. Hos TelemarketingCentret er det en del af deres hverdag, at levere gode resultater til deres brede portefølje af kunder. TelemarketingCentret er derudover blandt de største førende telemarketingcentre i Danmark og kan alt i alt prale af, at have leveret cirka 93.000 salgsmøder og have håndteret cirka 180.000 indgående kundekald på deres in-bound anlæg.  Blot i løbet af år 2014 bistod TelemarketingCentret mere end 10 børsnoterede selskaber, for hvem de har leveret resultater med ROI på helt op til 200. Nogle af TelemarketingCentrets helt store specialer er leadgenerering, mødebooking samt validering, opdatering og udvikling af databaser. Derudover foretager TelemarketingCentret kundeanalyser og indhentning af e-mail permission.

Missionen for TelemarketingCentret

Det er ydermere også TelemarketingCentrets mission altid at have glade og tilfredse kunder og de går derfor meget op i at yde den bedste service og tilfredsstille deres kunder på bedst mulig måde. Netop derfor højner TelemarketingCentret også hele tiden deres krav til de ansatte, så hver en kunde er sikret den bedste service med de bedste resultater. Siden 2001 har TelemarketingCentret ydet kompetent service inden for alle aspekter af telemarketing til både store og mindre danske og udenlandske virksomheder inden for alt fra transport, it og forsikring til medicinal og printvirksomheder. Den gode service bestræber TelemarketingCentrets sig at opnå for at skabe vedvarende salg hos den enkelte kunde. Denne helt igennem kompetente service ydes til både store og mindre virksomheder indenfor blandt andet transport, it, forsikring til medicinal og print.

Hos TelemarketingCentrets foretages der over 300.000 telemarketingopkald hver år, og virksomheden har afviklet mere end 180.000 indgående kundeopkald. Derudover har TelemarketingCentret over 30 computerarbejdspladser i deres netværk med mail og webopsætning. TelemarketingCentrets sørger altid for en effektiv backup samt for at fjerne backup via internettet. Derudover har TelemarketingCentrets mulighed for at udvide deres bestående lokaler, hvis opgaven kræver det.

Hvad tilbyder TelemarketingCentrets ApS deres kunder?

TelemarketingCentret tilbyder hjælp inden for telemarketing, datasalg, kurser, in-bound, lead generering og call center opgaver. Telemarketing går ud på, at du kan outsource dine telesalg eller dele af dine telesalg til TelemarketingCentret og dermed lade eksperter sørge for de gode resultater. Med TelemarketingCentret er du sikret et stærkt telemarketingfirma, der kan repræsentere din virksomhed lige som du ønsker det. Derudover er TelemarketingCentret et telemarketingfirma, der leverer topresultater og som aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller salgsarbejdet. Ved at outsource datasalg til TelemarketingCentret, vil de vise dig vejen til succes, uanset om det handler om en bestående kundebase, en konkurrentbase eller for den sags skyld baser over nye kunders ønsker og krav. TelemarketingCentrets er nemlig også eksperter i databaser, da de ansatte hos TelemarketingCentret er specialister i dataindsamling, datarens, databerigelse og datavalidering. Desuden underviser TelemarketingCentret gerne i telemarketing og deler ud af deres erfaringer omkring dette, hvis kunden ønsker at få succes med telemarketing i eget firma og ikke vil benytte sig af outsourcing. TelemarketingCentret afholder altid målrettede kurser for virksomheder, hvor fokus er, at du selv lærer, at skabe salg.

Outsource til TelemarketingCentret

Hvis dit firma er belastet af en travl telefon, ferie eller sygdom blandt de ansatte, så få TelemarketingCentret til at klare opgaven. TelemarketingCentrets kan sikre dig, at virksomhedens telefon altid besvares på trods af spidsbelastning, ferie eller sygdom. Derudover kan TelemarketingCentrets selv betjene indkomne telefonopkald med samme høje kvalitet, som når dine medarbejdere selv besvarer telefonen. Leadgenerering er afgørende for en virksomheds vækst og det forstår TelemarketingCentret alt om. Har dit firma hverken tid eller overblik til at skabe nye kunderelationer, så lad TelemarketingCentret klare opgave. Et af TelemarketingCentrets største talenter er at booke møder, der styrker den enkelte virksomheds omsætning.

Alt i alt tilbyder TelemarketingCentret hjælp med alt der omhandler telesalg og telemarketing, mødebooking, telefonpasning og kurser i mødebooking og telemarketing. TelemarketingCentrets fornemmeste opgave er, at hjælpe virksomheder med at få overblik over markedet gennem kundeanalyser, markedsscreening samt indkøb, behandling og optimering af data.