Min tand er blevet væk – Er et implantat løsningen?

For nogen tid siden fik jeg slået en af mine fortænder ud. De nærmere omstændigheder skal jeg ikke komme ind på her, da det udelukkende var min egen skyld, så det er jo lidt flovt. Hvorom alt er, så blev tanden altså slået ud. Ofte vil man jo kunne sætte den tilbage på plads, men vi kunne altså ikke finde den. Men hvad gør man så? Først af alt ser det jo forfærdeligt ud, men der jo også visse komplikationer i forhold til indtagelse af bestemte typer føde. Jeg har fået af vide at jeg skal have et implantat, men hvad er det egentlig?

Jeg tror nok at jeg så nogen i TV om det engang. Noget med at de borer et hul i din kæbe og skruer en kunstig tand fast, men kan det virkelig passe? Det virker en smule brutalt, synes jeg.

Hvorom alt er, vil jeg bare gerne have min tand igen, så jeg er vel nød til at bide i det sure æble, finde den store pengepung og den høje smertetærskel frem, og gå til tandlægen. Jeg håber virkelig at det er hurtigt overstået med sådan et implantat, for jeg er altså lidt af en pivskid i en tandlægestol.

Skriv et svar