Jeg vandt Dado Sens i en konkurrence

Min lokale helsekostforretning sælger både urter, kosttilskud, hudpleje og meget mere. Hver måned holder de en konkurrence for alle deres kunder, hvor man kan vinde en varer fra hele deres store sortiment. Præmien er forskellig fra måned til måned, og de har haft rigtig stor succes med den, og tiltrukket flere og flere kunder.

I sidste måned var jeg så heldig at vinde skin tonic og ansigtscreme fra hudplejeserien Dado Sens. Det var ikke et mærke, jeg før havde haft kendskab til, men jeg blev meget glad for min præmie.

Jeg har ikke før gået ret meget op i min hudpleje, da jeg havde den overbevisning, at man ikke kunne gøre så meget ved, hvordan ens hud var, andet end, man kan lade være med at spise alt for fedt og usundt. Nu efter, jeg er begyndt at bruge Dado Sens, er jeg blevet lidt klogere.

Jeg ved godt, at en masse cremer, så som Dado Sens ikke gør virkningen alene, så jeg er også begyndt at spise meget sundere, end jeg hidtil har gjort. Kombinationen af disse to ting har gjort, at jeg har fået en meget sundere hud.

Skriv et svar