Jeg skal snart til julefrokost med mit arbejde, og jeg glæder mig

Livet er bare helt fantastisk lige i øjeblikket bortset fra, at jeg lige har været meget syg, men det er jo ikke det, som mit blogindlæg skal handle om. Nej, jeg skal nemlig snart til julefrokost, og jeg glæder mig utrolig meget.

Jeg er nemlig lige startet på mit nye arbejde her for en måneds tid siden, og jeg ser derfor meget frem til at lære mine kollegaer bedre at kende, og til at de kan lære mig bedre at kende. Julefrokosten ligger i næste weekend, og jeg aflyste glædeligt alle mine planer den weekend for at komme med mit arbejde til julefrokost.

Jeg var desuden arbejdsløs, inden jeg fik mit nuværende job, og det var jeg i godt et års tid. Så jeg var faktisk ikke til julefrokost sidste år, hvilket måske forklarer, hvorfor jeg er så oppe og køre over det i år. Jeg elsker at være social og lære nye mennesker at kende, og jeg ser derfor dette som en oplagt mulighed.

Julefrokosten skal foregå på en fin restaurant inde i byen, og jeg glæder mig virkelig også meget til al den gode mad, vi skal spise. Jeg elsker nemlig jul, og alt hvad der hører til, og kunne man tillade sig at spise julemad hver dag året rundt, så havde jeg gjort det.

Jeg har egentlig ikke rigtig nogle store forventninger til julefrokosten, andet end at jeg selvfølgelig håber, at det bliver en vellykket aften, og at jeg lærer mine kollager bedre at kende, og at de selvfølgelig også lærer mig bedre at kende.

Jeg regner jo nemlig med, at jeg skal blive på denne arbejdsplads i mange år fremover, og jeg synes derfor, at det er meget vigtigt, at man har et godt og personligt forhold til sine kollegaer, hvilket den kommende julefrokost selvfølgelig skal hjælpe mig lidt med.

Jeg har faktisk ikke været til særlig mange julefrokoster i mit liv, men de jeg har været til har været temmelig vilde. Folk har drukket sig fulde og opført sig tåbeligt, men det er jo kun sjovt, og det hører sig til på sådan en aften.

Livet kan hurtigt blive alt for kedeligt, hvis man ikke skejer ud engang imellem, og skal det endelig være, er det jo lige netop sådan en festlig begivenhed, som skal danne rammerne for den slags. Derudover giver det jo også anledning til en masse sjov snak, som kan bringe en endnu tættere på kollegaerne.

Skriv et svar