Skal jeg vælge Jurlique produkter eller findes der noget der er bedre

Jeg vil meget gerne begynde at bruge mineral makeup, men jeg synes der findes alt for mange at vælge imellem. Jeg overvejer stærkt at købe Jurlique produkter. De siger mig mest i farverne.

Jeg vil gerne have det bedste af det bedste, men de bedste Jurlique produkter? Jeg har talt med en masse salgsassistenter og de taler alle sammen bedst om det produkt de sælger i deres butik. Det stoler jeg bare ikke rigtig på.

Jeg håber sådan på at nogen kan fortælle mig om det er rigtigt af mig at vælge Jurlique produkter frem for andre mineral produkter. Jeg kunne godt forestille mig at mange kvinder bruger disse produkter. De er vildt lækre og faktisk også ret behagelig at have på huden.

Jeg fik kendskab til Jurlique produkter, da jeg en dag fik tilbudt at få lagt fuld makeup i en skønhedsbutik. Resultat var rigtig flot og makeuppen var som sagt rigtig rar at have på huden. Men jeg vil ikke bare vælge at købe dette produkt uden videre. Jeg vil gerne være sikker på at det er et af de bedste produkter inden jeg hopper ud i det.

Skriv et svar