Fik gratis keyhangers med tryk

Nu har jeg altid været utrolig glad for keyhangers, da det er en ret optimal måde for mig, at have mine nøgler i. Jeg har haft et par som jeg har brugt i adskillige år, og selvom de godt kunne bruge en udstiftning så er det ikke noget at jeg har tænkt på at gøre. Indtil i dag; min skole gav nemlig gratis keyhangers med tryk ud til alle interesserede.

Jeg blev helt vild i varmen, og det lykkedes mig at hive hele tre keyhangers med tryk med hjem. Der var nemlig heldigvis en masse der glemte deres keyhangers i rygerummet, eller måske nærmere at de fortrød at de havde taget en, og bare lod den flyde. Så det var næsten helt fjollet hvor nemt det var for mig at ende op med 3 af slagsen.

De er heldigvis i forskellige farver, henholdvis rød, grøn og blå, så chancen for at jeg kommer til at tage en forkert keyhanger er derfor ret minimal. Jeg kunne nemt forstille mig at det kunne være et problem hvis de alle 3 havde samme farve og man lige pludslig havde super travlt med at komme ud at døren.

Så nu er det endt med at selv min vaske-og loftnøgle har hver deres keyhanger. Der er simpelthen ikke noget værre end når man ikke kan finde sin vaskenøgle, og man desperat har brug for at vaske tøj! Forhåbenlig sker det aldrig igen. Hurra for mine nye keyhangers med tryk, dem skal jeg nok blive rigtig glade for.

Skriv et svar