Jeg har lige købt tre forskellige smykker online, de er så fine!

Jeg har lige købt de fedeste smykker online, to par ørestikkere og en halskæde. Det er sjovt, det er som om, at jeg kører et fugletema, for halskæden jeg har købt er en af de populære ugle halskæder, og ørestikkerne er med sommerfugle på det ene sæt og papegøjer på det andet!

Jeg har kendt denne her smykkeshop i et stykke tid, og jeg har prøvet at købe smykker online to gange nu. Det er så nemt, jeg bestilte det i forgårs og fik smykkerne ind ad døren i går. Pakken var nemlig så smal at den lige passede i brevsprækken, det var så heldigt. Jeg hader at skulle på posthuset…

Nåh, men ugle halskæden er der nok mange der kender, men sommerfugle ørestikkerne er sådan nogle små sølv nogle, de er så fine. Og de andre ørestikkere er nogle papegøjer i multifarvede similisten, jeg glæder mig så meget til at have dem på. Tror jeg venter til weekenden, de er ret vilde! Og det er ikke sidste gang, jeg køber smykker online fra denne smykkeshop, jeg fik en rigtig god behandling.

Og det er bare rarere at købe sine smykker online i ro og mag, uden at skulle skynde sig at bestemme sig. Smykker er jo sådan noget man, eller i hvert fald sådan nogle som mig, falder helt i staver over og kan bruge timevis på at kigge på…

Skriv et svar