Her kommer der lidt info omkring spillemaskiner

Her kommer historien omkring spillemaskiner, som er utrolig interessant læsning for dem som læser med.
I dagens Danmark kan man blot Google det og så kommer der et væld af muligheder op, hvor man kan spille på spillemaskiner på forskellige hjemmesider, men sådan har det jo ikke altid været med disse maskiner. Det startede for 150 år siden, hvor der kun var de mekaniske spillemaskiner, men i dag findes der også elektronisk mekaniske og computer styrede spillemaskiner. I dag er alle spillemaskiner computerstyrede og det er egentlig ligegyldigt om man vælger at spille på et fysisk casino eller om man spiller på internettet. Alle er 100 % styrede af en computer.

De første spillemaskiner

Den første produktion af spillemaskiner fandt sted i 1870´erne, men dem som blev bygget var dog ikke så gennemtrængende som dem Charles Fey han var med til at producere. Han fokuserede på at producere spillemaskiner til industrien der har med underholdning at gøre. Populært kaldet underholdningsindustrien.

Charles Fey byggede sin første spillemaskine i 1894, hvor det var den populære enarmede tyveknægt, der blev lavet i denne omgang. Dengang blev maskinerne sat op på barer og spillesteder, hvor der var masser af mennesker. For at han kunne bygge videre og udvikle nye maskiner, så tog han 50 % af indtjeningen på maskinerne, hvor resten så gik til dem der lejede maskinerne.

Udviklingen af spillemaskiner

Charles Fey var som sagt foregangsmand på området for spillemaskiner, men ikke alt gik helt som planlagt i hans forsøg på at udbrede maskinerne. Han startede en reel produktion op på en fabrik i 1896, hvor den utroligt populære spillemaskine kaldet Liberty Bell bygget. Den var ret simpel i dens opbygning, da den bestod af tre uafhængige hjul, hvor der på hver var påtrykt ti forskellige symboler. Disse symboler var spillekort, stjerner, hestesko eller klokker. Fik man så 3 ens symboler, så havde man vundet. Liberty Bell var en af de mere succesfulde spillemaskiner, men der skulle snart ske noget voldsomt med fabrikken, så produktionen af den skulle blive vanskeliggjort. Den blev nemlig ramt af et jordskælv, der var meget kraftigt, i 1906. Dette fik fabrikken til at brænde ned, hvilket gjorde det meget besværligt for Charles Fey at fortsætte, så han var nødt til at gå sammen med det firma der hedder Mills Novelty Company.

Efter samarbejdet med Mills Novelty Company, så kom der de velkendte frugter som symboler på spillemaskiner. Herefter tog udviklingen fat, så de faktisk også lignede de spillemaskiner vi har i dag, allerede dengang.

Spillemaskiner i nutid

I denne moderne tid, der er alt efterhånden gået hen og blevet digitalt, og det er selvfølgelig også sket med spillemaskiner. Nutidens spillemaskiner er udstyret med det som man kalder for en RNG-computer.

Forkortelsen står Random Number Generator, og gør at det hele er lidt mere sikkert. I gamle dage sad der jo hjul på spillemaskinerne, hvor der kunne pilles ved dem, men det gør der ikke længere. Dette gør at spillene bliver 100 % sikre og 100 % tilfældige.

Før det digitale indtog tog sin fart, så var der mange kriminelle, der spekulerede i at manipulere spillemaskinerne, så de selv fik en langt større profit.

Det er blevet langt mere sikkert at spille på spillemaskiner, nu om dage, da meget af det foregår på nettet.
Spiller man online på spillemaskiner, så er der et hav af muligheder, hvor man kan spille alle de gamle klassikere.

Værdi i ældre spillemaskiner

Der er rent faktisk en stor værdi i de helt gamle spillemaskiner, så hvis man kender nogen der har en stående, der alligevel ikke bliver brugt, så kan man sælge den på auktioner. På auktioner kan man få flest for dem, men man skal dog også være opmærksom på at man skal acceptere at sælge den til højest bydende pris. Det er ikke altid at man får den pris, som man ønsker, så man skal derfor være meget sikker i sin sag, før at man går på auktion med en spillemaskine.

Funktioner på spillemaskinen

På en spillemaskine er der mange forskellige funktioner, men her kommer der et udpluk af nogen af dem.
Når det er at man snakker om spillemaskiner, så er det vigtigt at forså funktioner, da man ellers kan blive lidt forvirret.

Wilds symbolet, er en slags joker, der går ind og erstatter de andre symboler. Denne øger dine muligheder for at vinde på de forskellige betalingslinjer.

Den endnu vildere, eller bedre om man vil, version af Wilds er det symbol der hedder Expanding Wilds. Dette symbol vokser simpelthen ud over hele hjulet. Dette medfører at den så kan erstatte mere end et symbol og i sidste ende gør at du har større chancer for at vinde, så den er god at få.

Så kommer vi til Scatters, der har den funktion at den som oftest udløser gratis spins og nogen gange en anden form for bonus. Man skal dog have 3 styk af dem, førend at der bliver udløst en bonus.

En af de ældste funktioner der findes på en spillemaskine, er den der hedder Re-spin. Denne medfører at man kan spinne et hjul og så lade de resterende stå ved det symbol som de landede på i første omgang. Mangler man kun et symbol for at ramme en gevinst, så er denne funktion en super nyttig en af slagsen, der virkelig hjælper én på vej.

Så kommer vi til den funktion på spillemaskiner, som mange mener, er den bedste. Den hedder nemlig Gratis spins eller på engelsk free spins.

Hvis man er dygtig til at spille på spillemaskiner, så kan man få god udnytte af Multiplikator funktionen, der gør at man kan gange udbetaling med det dobbelte, tredoble eller endda mere nogle gange på spillemaskiner.

Forhåbentlig har denne artikel givet et bedre indblik i spillemaskiner og deres historie, og de enkelte funktioner på dem.