Jeg fandt en god online kondomshop.

Det er ikke hvor som helst man kan købe kondomer med riller, dupper eller andet sjov. I kiosker og supermarkeder er det kun de almindelige og kedelige man kan få fingrene i. Hvis jeg skal have noget mere spændende skal jeg sætte min fod ind i en erotisk shop, og det har jeg bestemt ikke lyst til.


Nu har jeg fundet en løsning! Jeg søgte ”kondom salg” på Google og fandt frem til en kondomshop, der havde et kæmpe udvalg af kondomer. Jeg brugte rigtig lang tid på at kigge på de forskellige typer kondomer de havde og endte med at bestille hele fem forskellige typer.
Jeg har lige haft 2 veninder på besøg. Da de trådte ind i min stue, så de pakken som jeg havde modtaget med kondomer. De syntes det var meget spændende og ville straks høre hvor jeg havde bestilt dem fra.
Vi gik sammen ind på hjemmesiden og så brugte vi lidt over 2 timer på at kigge på kondomer og snakke om de forskellige modeller. Da pigerne skulle hjem havde hver bestilt 2-3 forskellige modeller, som de så meget frem til at modtage.
Det var godt nok noget af en anderledes veninde-hygge-aften vi havde, men vi alle 3 enige i at det var meget skægt!

Skriv et svar