Min faster har foræret mig en masse kosttilskud

Min faster, som arbejde i en butik, der sælger alt indenfor natur og sundhed, synes jeg mangler noget kosttilskud til min mad. Hun synes, jeg ser mere bleg ud, end jeg plejer, og jeg selv har da også klaget over, at jeg går og er lidt træt lige for tiden.

Hun er et rigtig bekymret og venligt menneske, min faster, så hun har været et smut forbi sin forretning, hvor hun har fundet en masse forskelligt kosttilskud, som hun mente kunne hjælpe mig. Lige så længe, jeg kan huske har min faster interesseret sig for alternative former for behandling, så det var ingen overraskelse, da hun fik job i sådan en forretning for et par år tilbage.

Det er nu godt og vel en uge siden, min faster kom forbi mit hjem med al hendes naturmedicin i alle afskygninger. Jeg synes, trods alt, det er rart, der er nogen, der bekymrer sig om mig, selv om jeg egentlig ikke føler mig rigtig syg.

Men jeg er altså begyndt at tage noget af alt det kosttilskud, min faster har foræret mig, og jeg føler mig en smule friskere. Hun siger, jeg skal tænke mere over, hvad jeg spiser, så det er jeg også begyndt på.

 

Skriv et svar