låsesmed til bil

Låsesmed til bil – få hurtigt hjælp

Det hænder, at man mister sine bilnøgler og derfor får brug for en låsesmed til bil. Derfor er det rart at kende en låsesmed til bil, der hurtigt kan komme en til undsætning og få åbnet bilen og lavet et par nye nøgler. Af samme grund, er det vigtigt at der er døgnvagt, så man har mulighed for at få hjælp på alle døgnets timer.

Få den opgraderet

En låsesmed til bil er ikke kun til for at hjælpe i nødsituationer. De kan ligeledes opgradere bilnøgler med startspærre, klapfunktion og fjernbetjening. Det smart ved en startspærre er, at man gør det svære for biltyve at starte bilen, da det er nødvendigt med den rette kode i nøglen. Det er dog de færreste der endnu ikke har det, eftersom det blev gjort lovpligtigt i 1993 i alle ny biler. Får man lavet en klapfunktion, så undgår man at nøglesværdet laver hul i ens jakkelomme og der forekommer langt mindre slitage. Det siger sig selv, men med en fjernbetjening i bilnøglen, så er det lettere og mere praktisk at åbne bilen. Det bedste eksempel er vel nok når man står med hænderne fulde af indkøbsvare, for så er det væsentlig nemmere lige at få åbnet bagagerummet.

En låsesmed til bil kan lave en ekstra bilnøgle

En låsesmed til bil kan også bruges, hvis man mangler en ekstra bilnøgle. Det er anbefalet, at man som minimum har to eksemplarer, fordi mister man en, så kan man stadig bruge sin bil. Ydermere undgår man en stor regning for at få transporteret sin bil på værksted og udskiftning af låse. En situation som denne bliver især dyr, hvis der startspærre i bilen, da man så er nødt til at udskifte chip systemet. Det er altså ikke nok med at skære en ny nøgle.

Hos Københavns Låsesmed til bil har de en døgnvagt, som kan være hos en inden for 30 minutter i københavnsområdet. Derudover så tilbyder de at lave bilnøgler med startspærre, fjernbetjening og klapfunktion. Deres nøgler bliver lavet i samme kvalitet som originalen – og de gør det til konkurrencedygtige priser.