Min låsesmed er min helt!

I går morges skete der det forfærdelige, som ellers aldrig sker, at jeg låste mig selv ude, og jeg måtte derfor hurtigt ringe til min låsesmed, som heldigvis kom med det samme og låste mig ind.

Jeg var lige gået ud af min lejlighed i går morges og havde låst døren, da jeg til min skræk opdagede, at jeg havde låst mig selv ude. Jeg vidste lige præcis, hvor mine nøgler lå henne, men nu var det jo for sent, og jeg måtte derfor ringe til låsesmeden.

Min låsesmed er en utrolig rar mand, som bor næsten lige ved siden af min bolig, hvilket jo er ekstremt fordelagtigt, da han i så fald kan komme hurtigt.

Jeg ringede til min låsesmed og spurgte, hvornår han kunne være der. Han sagde, at han kunne komme med det samme, hvis det skulle være, men det gik lynhurtigt op for mig, at jeg jo var på vej i skole, og derfor ikke havde tid til at vente på ham.

Vi aftale så, at jeg bare skulle ringe til ham, når jeg fik fri fra skole, og så ville han komme med det samme. Da tiden nærmede sig, hvor jeg skulle få fri fra skole, ringede jeg min låsesmed op og sagde, at jeg var hjemme om en halv time. Han sagde, at han nok skulle være der til den tid, og at han ville møde mig i opgangen.

Jeg fik fri og tog hjem fra skole, og gæt hvem der mødte mig i opgangen; min kære låsesmed. Han vidste jo selvfølgelig godt, at det virkelig var mig, der boede på adressen, og han gik derfor i gang med at ordne låsen med det samme. På et split sekund var jeg inde i lejligheden, og det bedste var, at det næsten ikke kostede mig noget.

En tanke om “Min låsesmed er min helt!

  1. Hvor er det fedt at læse om nogle, der har haft en positiv oplevelse med en låsesmed. Jeg kan huske, da jeg var barn, der var låsesmede ikke de mest populære mennesker i verden, men det er sjovt at se, at de i dag nærmest har fået en gudestatus.

Skriv et svar